Workshops

Workshops, ateliers en veel meer

Héél binnenkort starten we met Hoarderlife dit nieuwe hoofdstuk op! Onze passie voor vintage en tweedehands interieur reikt zo ver dat we die graag verder met jullie willen delen. We organiseren workshops en ateliers waarin we praktisch aan de slag gaan en onze kennis aan jullie willen over te brengen over alles vintage en tweedehands. Leuke workshops gaande van ‘meubelrenovatie’ en ‘herstofferen’ tot ‘stillevens schetsen met Hoarderlife’. We stellen ons eigenste ‘Werkhuis’ open en creëren samen met jullie, en indien gewenst externe expertise, momenten die gewoon fun zijn, maar waarin tevens handvaten worden aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

Werkhuis Hoarderlife

De planning voor onze atelierwerking en workshops van komend najaar worden héél binnenkort bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Geïnteresseerd om zelf deel uit te maken van onze workshops als expert(e) of geïnteresseerd om ons Werkhuis te gebruiken? Check dan de pagina ‘Contacteer ons’.

 werkhuis Hoarderlife

Planning

De planning voor onze atelierwerking en workshops van komend najaar worden héél binnenkort bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!