Hoarderlife's workshops

Is vintage en tweedehands ook jouw passie? Moet je opknappen of opfrissen, maar weet je niet meteen hoe hieraan te beginnen? In deze workshops tonen we je hoe het moet!

Met Hoarderlife hebben we een enorme passie voor alles vintage en tweedehands. Unieke stukken met een verhaal die bijdragen aan een meer duurzame wereld. How could we not fall in love? Maar vintage en tweedehands vragen wel eens een opknap- of opfrisbeurt. In ons eigen Werkhuis willen we daarom samen met jullie aan de slag gaan om onze passie met jullie te delen. We geven jullie de nodige handvaten mee om jullie eigen vintage en tweedehandse stuks opnieuw tot premium pre-owned pronkstuk te maken. Op een toegankelijke manier gaan we samen aan de slag met onze gedeelde passie en gaan we stofferen, herstellen, opknappen en opfrissen. Van beginner tot meer gevorderd, iedereen is welkom! En wij voorzien alles voor jou, van gereedschappen en materialen tot koffie en thee! 

Workshop ’Herstofferen van een stoel of kruk’

 

Oude versleten zittingen? Een kruk of stoel die een opknapbeurt kan gebruiken? In deze workshop gaan we aan de slag met het herstofferen van een zitting. 

workshop herstofferen  

 

Workshop ‘Opknappen van een meubel’

In deze workshop gaan we aan de slag met een meubelstuk dat we volledig gaan opknappen. 

 workshop restaureren

 

Waarom een workshop volgen en waarom organiseren we met Hoarderlife deze? Omdat wij er heilig van overtuigd zijn dat er heel erg veel mooie tweedehands en vintage spullen zijn die kunnen bijdragen aan een meer duurzame wereld. Met een beetje liefde, zorg en tijd, en de nodige kennis en kunde, kunnen deze nog vele levens na dit leiden. En daarbij helpen wij jou graag!

 

Je kan alle workshops ook volgen met een eigen groep. Mail ons voor meer info.