Wat doet Hoarderife

Verkoop tweedehands interieur

Ben je opzoek naar unieke stuks om jouw interieur die extra touch te geven? Wij trotseren vroege uren en leggen kilometers af op zoek naar dié stuks die jouw interieur uniek maken. Wij maken voor jou een selectie uit het grote aanbod  tweedehands spullen. De meest funky en kleurrijke stukken van goede kwaliteit kan je op onze webshop terugvinden. Sommige stuks krijgen een grondig opknapbeurt zodat ze weer helemaal klaar zijn voor een nieuwe thuis. Onze stuks kan je bestellen via onze webshop, onze Instagram, tijdens een stocksale of kom langs op afspraak

Heb je een volledige kamer die ingericht moet worden? Theo helpt luistert graag naar jullie wensen.

 

Herstel- en opknapdienst

Heb je zelf een stuk die al jarenlang in de familie rondgaat maar nood heeft aan een oplapbeurt? Kocht je een lampje op een rommelmarkt maar doet ze het niet meer? Hebben je stoelen nood aan een nieuwe zitting? Hoarderlife to the rescue! Wij geven je stuks graag de liefde die ze nodig hebben zodat ze weer jaren verder kunnen en niet op de afvalberg belanden. 


Vraag hier je offerte aan. 


Voor alles van elektriciteit en verlichting werken wij samen met Superflux. Workshops en evenementen

We zijn niet louter een webshop en staan graag in contact met jullie. Daarom organiseren we minstens om de twee maanden een leuk offline evenement. 

Maar er is meer! Vanaf september 2022 hebben wij een programma van workshops. Wie graag zelf meubeltjes wil opknappen, of graag eens haar/zijn handen uit de mouwen wil steken kan terecht bij Hoarderlife voor een boeiende workshop. In de fascinerende omgeving van ons Werkhuis en de professionele begeleiding van Theo of een van onze bevriende makers leer je tips & tricks om thuis aan de slag te gaan. Dat vergezeld van een drankje en hapje. 

Daarnaast nodigen we andere makers uit om interessante of fun workshops te geven en zullen er mogelijkheden zijn tot open atelier momenten.

Een Hoarderlife workshops kan je ook boeken voor jouw persoonlijke groep. Een originele teambuilding voor collega’s? Een boeiende vrijgezellenactiviteit? Iedereen kan bij ons terecht, we zoeken samen naar een ervaring op maat voor jouw groep. 

 

Leegmaken woning

Tekst coming soon