Over ons

Zoals onze missie stelt, wil Hoarderlife mensen inspireren en bijstaan in hun zoektocht naar duurzaam en uniek vintage en tweedehands interieur. Vanzelfsprekend doen we dat door middel van een professioneel uitgebouwde webshop vol kwalitatieve stuks met een verhaal, die wij eigenhandig selecteren en zelf restaureren waar nodig. Maar; Hoarderlife is meer dan dat. 

Want met Hoarderlife is het altijd onze ambitie geweest om meer dan louter een shop te zijn. Vanaf ons prille begin was het uitzoeken en aangaan van de interactie met jullie, onze community en iedereen met eenzelfde liefde voor alles moois, een grote drijfveer voor dit alles. Vanuit ons Werkhuis aan de Gasmeterlaan in Gent organiseren wij dan ook evenementen en workshop waarin wij onze passie voor alles vintage en tweedehands meegeven en overdragen aan jullie. Van Christmas pop-up tot closet sales. Van workshops ‘meubelrestauratie’ tot ‘herstofferen’, die we zelf, of in samenwerking met experts, inrichten. Meer over dit alles vind je op de pagina ‘Wat doet Hoarderlife’ en de pagina ‘Workshops’. En vanuit onze Instagram, nieuwsbrief en blogs nemen wij jullie graag mee in ons verhaal, langs brocantes en markten, tijdens het restaureren of het stylen en fotograferen van onze collectie, maar met telkens mooie vintage en tweedehandse spullen centraal.

Maar Hoarderlife is ook de zaak die wij, Justine en Theo, samen met twee op handen dragen. We zijn dit verhaal letterlijk gestart vanuit ons klein cité-huisje in Gent met een DIY-webshop en een Instagram-pagina. Beide gepassioneerd door interieur en vintage en tweedehands spullen, doen we niets liever dan vroeg opstaan en markten en brocantes afschuimen of neuzen in inboedels en hopen gerief, op zoek naar interieurschatten die jouw interieur uniek maken en een extra touch geven. Vanuit onze eigen stijl en liefde voor kleur, vorm en funkiness bieden we een gecureerde selectie aan, waarbij zowel gekende designobjecten als andere naamloze kwalitatieve stukken een plaats hebben. En waar nodig knappen we stuks zelf op. 


Onze passie voor tweedehands en vintage gaat ver en onze liefde voor Hoarderlife zorgt ervoor dat wij dag in, dag uit bezig zijn met het zoeken, vinden en halen van de mooiste spullen. Het lijkt misschien zeemzoet, maar het enthousiasme dat we van jullie krijgen is aanvullend dan ook een belangrijke drijfveer voor onze zaak. Willen jullie meer te weten komen over onze diensten, check dan de pagina ‘Wat doet Hoarderlife’. En heb je vragen verder vragen of opmerkingen, ga dan naar pagina ‘Contacteer ons’. Of wil je gewoon weten wat we verder nog zoal mee bezig zijn of waar we uithangen, check dan zeker onze Instagram. Of lees hieronder verder over wie wij zijn hé!


Justine

all-round creative met een passie voor pastel

Justine gaat het misschien niet snel toegeven, maar ze is waarschijnlijk wel dé drijvende kracht achter Hoarderlife. Want; Justine kan alles. Van het uitdenken van de visuele stijl, het uitwerken van het visueel ontwerp zelf tot het opzetten en beheren van de webshop. Ze doet het allemaal. Ook alle product-, reportage- en interieurfotografie neemt ze voor haar rekening. En dat alles naast het obsessief afschuimen van markten en brocantes en het op zoek gaan naar de mooiste spullen.Theo

likes to get down and dirty

Theo durft het niet altijd zeggen, maar hij is hands-on en dirty. Op zoek naar de mooiste spullen, pluist hij ganse dagen brocantes uit, ruimt hij huizen uit van boven tot onder en haalt hij de verste en vroegste markten ondersteboven. Op zoek naar dat ene stuk. Maar ook restaureert hij de mooiste ‘designer pieces’ of richt hij workshops in om zijn liefde voor vintage verder te verspreiden. En als hij dan nog niet kan stilzitten doet hij ook nog eens setdressing voor Hoarderlife, natuurlijk, of extern. Of gebruikt hij zijn handen om de vlotste teksten te typen als copywriter!Wil je meer te weten komen over welke diensten wij aanbieden met Hoarderlife? Bekijk dan zeker onze pagina ‘Wat doet Hoarderlife’. Kunnen wij jullie op één of andere manier bijstaan en wil je contact opnemen? Neem dan een kijkje op de pagina ‘Contacteer ons’.