Waar kijk jij naar uit in 2023?

2022 was voor ons een jaar om naar op te kijken. Ons boek ‘Vintagejagers’ kwam uit bij Uitgeverij Lannoo, waar we o, zo trots op zijn. We lanceerden onze workshops, waar we zo vereerd om zijn dat jullie deze zo genegen zijn, dat de workshops van het voorjaar 2023 zelfs alweer bijna volzet zijn. En we hadden het geluk om van het leukste en mooiste gerief te kunnen en mogen hoarden! Het maakt ons al helemaal gelukkig dat we dit met en dankzij jullie konden doen!


Maar 2023 belooft een jaar te worden om zelfs nog meer naar uit te kijken. Want waar we met Hoarderlife 2022 wat nodig hadden om “in onze plooi te vallen” (denk maar aan het sluiten van onze fysieke winkel en het terug volledig online te gaan en ons focussen op de webshop, gecombineerd met fysieke evenementen in ons Werkhuis), gaan we in 2023 in volle vaart vooruit. Onze webshop www.hoarderlife.be blijft ons kind en dat geven we in 2023 onze volle aandacht. We gaan meer mooie spullen voor jullie online zetten dan ooit en we gaan deze ook alsmaar verder zoeken. Maar ook het restaureren en de workshops zullen meer aandacht krijgen. We genieten zelf zo van het opknappen van oude, verweerde stukken, om die zo een nieuw leven te geven. Om dit zelf beter te kunnen doen, gaan we ons eigen atelier in ons Werkhuis bouwen. Maar we willen deze passie ook nog meer met jullie delen; verwacht je dus maar aan periodieke workshops en inspirationele content! 

Voor onze laatste ambitie voor 2023 trekken we lessen opnieuw uit 2022. Onze pop-up samen met Just Waldo in december en de verschillende stocksales geven ons zoveel energie en plezier, dat we ook in 2023 verder hierop willen inzetten. Verwacht je dus maar aan een aantal extra stocksales én wie weet; nog een pop-up ergens ten lande!


We kijken er dan ook al helemaal naar uit om dit alles en dit jaar opnieuw met jullie te mogen mee te maken. Dit wensen we je dan ook voor 2023 toe; gezellige momenten samen, veel mooie spullen en boven alles een goeie gezondheid!

 

De eerst volgende stocksale is op 4-5 maart.

Terug naar blog